Leuke DIY’s

Jeeeeee, vakantie!! Eindelijk vrijheid, lekker doen wat je wil, tijd besteden aan je hobby’s, uitslapen of juist lekker vroeg opstaan, meer sporten en (hopelijk) genieten van het lekkere weer. Ik heb een aantal dingen die ik heel graag wil doen: muziek maken, opnemen, kunst maken, bloggen, mijn lifestyle beetje veranderen en diy’s doen. Over dat laatste heb ik een blogpost. Ik geef jullie inspiratie voor leuke diy’s én het lijkt me heel leuk om blogs te schrijven over de diy’s die ik heb gedaan. Maar daar heb ik wel jouw mening voor nodig! Dus laat me weten in de reacties (bij titel blogpost rechts) wat voor soort diy je graag zou willen zien.

Room

Trouwens, een tijdje geleden heb ik een blog geschreven over dingen om (eindelijk) te doen in de vakantie, dus voor als je meer ideeën nodig hebt :).Mijn kamer wil ik deze zomervakantie een beetje gaan veranderen. Daar zijn diy’s perfect voor! Het leuke eraan vind ik, dat je kamer hierdoor heel persoonlijk wordt en echt jouw kamer is.

Like the burlap, lace and handmade flowers. Idea - alter tin cans or containers for holding stationery and stuff.:

 • Een bakje maken voor al je pennen of potloden. Veel overzichtelijker op je bureau dan al die pennen die in het huis rondzwerven. En als je dan een keer gaat opruimen, vind je er énorm veel. Waar zijn ze als je ze nodig hebt?

indie how to decorate wall - Google Search:

 • Zo’n muur met artiesten die je leuk vindt, staat heel leuk en persoonlijk.

guitars hanging on the wall to save space possible on a piece of metal or wood:

 • Het lijkt me heel gaaf om ‘mijn’ gitaar (eigenlijk van mijn broer 😉 ) aan de muur te hangen, als dat mag en kan qua boren.

 • Eén van mijn favoriete youtubers is Jessie Paege. Ze heeft een paar heel leuke diy filmpjes over room decor, vooral gericht op muziek.
 • Lege cd’s (kun je voor een kleine prijs kopen) bespatten met verf of nagellak, die plak je op de muur en daaronder plak je het logo of de naam van je favoriete artiesten. Je zou ook je favoriete films ofzo eronder kunnen plakken. Zo maak je het heel persoonlijk.
 • Een doek versieren met onder andere (glow in the dark) verf en photo transfer paper.
 • Van ijzerdraad maak je de vorm van een gitaar en daar omheen wikkel je lichtjes (led color light strip). Je kan het ijzerdraad natuurlijk ook in andere vormen buigen, bijvoorbeeld muzieknoten, bloemen wat jij maar leuk vindt.

 • Zelf iets schilderen op je muur vind ik ook heel gaaf! Ik zou het zelf redelijk simpel en klein houden, want samen met eventuele andere diy’s wordt het anders wat te druk. Maar ook hierbij kun je het gewoon compleet aanpassen aan wat je zelf leuk vindt.

Fashion

Denim jacket print = love!:

 • Mij lijkt het heel gaaf om een tweedehands spijkerjasje helemaal zelf te pimpen met stof, kraaltjes, buttons, patches en misschien wel zelf iets erop tekenen.
 • Sowieso lijkt het met erg leuk om tweedehandse, goedkope kledingstukken weer een kans te geven en zelf te pimpen:

These flip flops become stylish unique sandals that you can make your own with any design of scarf:

 • Gewone goedkope slippers omtoveren tot je eigen smaak, gaaf!

T-Shirt DIY easy peasy, right? *fails a bunch of times* *flips tables*:

DIY / how to tie-dye with bleach <3:

 • Met shirts kun je ook heel veel doen, zoals tie dye en knippen en knopen.

 • Ik heb een kleine verslaving aan sieraden :). Dus het lijkt me ook heel leuk om dat zelf te gaan maken (filmpje bij foto).

 • Een ander leuk kledingstuk om te pimpen is een (korte) broek (filmpje van foto).

Hopelijk vond je het leuk en heb je wat inspiratie gekregen! En het lijkt me heel leuk om blogs te schrijven over de diy’s die ik heb gedaan. Maar daar heb ik wel jouw mening voor nodig! Dus laat me weten in de reacties (bij titel blogpost rechts) wat voor soort diy je graag zou willen zien of wat voor andere blogposts je graag zou willen lezen.

Wat voor soort (diy) blogposts zou je willen lezen? En ga jij een van deze diy’s doen, of heb je er al een gedaan?

Follow me: Twitter | Facebook

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s