Snailmail |1

Ik heb een winactie gewonnen, jee! Ik won een snailmailset van Daniëlle, neem zeker een kijkje op haar blog! Het was zo’n leuk pakketje dat ik er graag een post over wilde schrijven. Heel erg bedankt!

Snailmail (yep, slakkenpost omdat het letterlijk trager is dan bijvoorbeeld e-mail) is ‘ouderwetse’ post die je verstuurd naar iemand. Gewoon om lief te zijn, voor een opkikkertje of voor een speciaal moment. Behalve een lieve brief kun je er allerlei spulletjes bijdoen, waardoor het echt een feestje is om te openen, maar ook om zelf te maken.

SONY DSC

Toen ik de postbode hoorde, rende ik al gelijk naar de deur. Jee! Weer eens een pakketje speciaal voor mij, en wat voor een. Natuurlijk maakte ik het gelijk open. Het pakketje is gemaakt in samenwerking met uniekepostkaarten.nl van Wendy de Boer. Het is een webshop vol leuks, onder andere kaarten, stickers en postpapier. Allemaal zelf geïllustreerd!

Er zat een envelop in de envelop ( 😉 )met daarin alle spullen. Het voelde echt als het uitpakken van een cadeautje.

SONY DSC

Als eerste zag ik de stickervellen, ‘zomaar’ en de ‘snailmail’ stickers. Het is A4 formaat, dus lekker veel, jee! Ze zijn echt heel leuk.

Er zaten al twee losse kaarten in, waaronder één van webshopladybug.nl En in een (lief, vrolijk) zakje zaten er nog veel meer!

SONY DSC

Ook zaten er nog een paar flyers bij en een heel leuke en schattige boekenlegger.

Ik vond het echt een heel leuk pakketje, ik werd helemaal vrolijk. Heel erg bedankt! Mij lijkt het ook leuk om zelf snailmail te versturen.

Zou je het leuk vinden om een blogpost te lezen met tips en inspiratie voor snailmail? En verstuur jij het zelf weleens?

Follow me: Twitter | Facebook

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s