Tekeningen | 3

Jaa! Het is weer tijd voor een aantal tekeningen die ik heb gemaakt. Dit keer tekeningen uit één categorie. Sinds een tijdje vind ik het leuk om illustraties te maken bij mooie zinnen uit lyrics. Op deze manier kan ik oefenen met illustreren. En het is weer eens iets anders dan schrijven over lyrics en muziek… want, ja dat ik daarvan houd, dat weten jullie inmiddels wel ;).

lyrics2mayawillemse

Bastille – The Silence

Ik heb mijn Dummy voor school, waar ik veel in teken. En daarnaast ben ik een aparte Dummy begonnen voor deze ‘lyrics illustraties’. Ik vond deze lyrics een mooi begin voor wat hopelijk uiteindelijk een boek vol lyrics wordt.

lyrics3mayawillemse

Ed Sheeran – Dark Times (Driving too fast but just moving too slow) /                   Bastille – Bad Blood (If we’re only looking back we will drive ourselves insane)

Met deze illustraties probeer ik mezelf ook de kans te geven om te experimenteren, bijvoorbeeld met verschillende materialen. Hierbij heb ik stiften en pastelkrijt gebruikt.

lyrics4mayawillemse

The Script – For the first time

Ik ben eigenlijk best blij met de bovenstaande tekening, ik vind hem sterk. Met zwart papier heb ik de contouren van een gezicht gemaakt.

lyrics5mayawillemse

Panic! At The Disco – House of Memories

Naast dat ik veel teken in mijn vrije tijd heb ik ook beeldende vorming op school als eindexamenvak, daarmee zijn we bezig met één project per cluster. Het lijkt míj erg leuk om daar ook blogs over te schrijven. Jullie ook?

lyrics6mayawillemse

James Blunt – Carry you Home

Ik teken niet echt vaak mensen, en dat is nog best een kunst. Dus ik ben niet helemaal tevreden over deze tekening. Ik wil er meer mee gaan oefenen. Deze lyrics vind ik echt heel mooi ‘Trouble is her only friend and he’s back again’. Het zegt zo veel en zo weinig tegelijkertijd.

lyrics7mayawillemse

Twenty One Pilots – Stressed Out

Haha, de verhoudingen kloppen niet helemaal :). Het is een heel andere stijl dan de andere tekeningen, met stiften en fineliners. Maar wel leuk om mee te experimenteren.

Hopelijk vonden jullie het leuk om weer een paar tekeningen van me te zien. Je mag me laten weten wat je ervan vond, ook als je ze niet leuk vindt (reageren kan bovenaan, bij de titel van de blogpost, rechts).

Follow me: Twitter | Facebook

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s