Secret revealed 🎤🎧🎼

“Mayaahaa, vertel nou!”. “Wéér alleen een foto?”. Jaaaa, daar ben ik weer! In plaats van de geheimzinnige foto’s met “… days to go. Love, Maya” gewoon weer de bekende vorm waarin jullie me kennen. Maar nadat je dit gelezen hebt, zal daar een vorm bijkomen. Oh sorry, bouw ik de spanning op? Wil je het weten? Lees dan snel verder!

Oh sorry, bouw ik de spanning op?

“Hmm, iets met ‘Edje’?” Nee, maar het klopt dat het album ‘Divide’ van Ed Sheeran binnenkort verschijnt én hij komt naar Nederland! 3 en 4 april staat hij in Ziggodome. Het was weer een gedoe met kaartjes kopen zeg, maar ik ga!! 😀 “Was dat het nieuws?” Nope. Dus lees snel verder.

announcement5

“Mozeskriebel, wat is dit toch voor spannends…?! 🙂”

Tjaaa… Je komt steeds dichter bij de onthulling. Zoals jullie wel weten ben ik gek op muziek. Luisteren, fan zijn, maar ook muziek maken. Ik zing, speel piano en gitaar en schrijf eigen liedjes. Nou hebben jullie me natuurlijk nog nooit horen zingen. Zouden jullie dat leuk vinden?

announcement4

“Breng je een CD uit?” Wat zou dat gaaf zijn zeg! Maar nee. Op de foto’s stonden meerdere voeten :), en leek het niet een beetje op een band?

“VERTEL!”

announcement6

Ff rustaaaagh (aldus mijn aardrijkskunde docent)!  Okay, bereid je voor, hier komt het dan.

Ik heb backing vocals gezongen in een band!! 😀

En nu gaan jullie mij voor de eerste keer horen zingen!

announcement7

Info

Ik heb backing vocals gezongen voor de band ‘Diftong’. Hans is de leadzanger en de ‘bandleider’. The Shipwrights is de band, en de backing vocals zijn the Listless Angels. Ik vond het een enorm gave ervaring, vanaf het opnemen tot het optreden op de cd presentatie! Binnenkort komt er nog een blogpost over mijn ervaringen en een kijkje achter de schermen.

announcement8

Luisteren! 🎧

Het album heet ‘A hell of a time’ en is te beluisteren via Spotify en iTunes. Diftong schreef alle liedjes zelf. Het is muziek om op te swingen, maar ook met mooie diepe teksten en er staan ook rustigere liedjes op. Maar welke stem zing ik dan? In de liedjes 1, 3, 4, 5 en 6 ben ik te horen. Ik zing de laagste backing vocal, dus misschien kan je dan al horen welke ‘stem ik ben’. En anders is er één lied waarbij je aan het einde mij duidelijk hoort, nummer 1 ‘Twin Justice’.

Oh ja! De vrouw van Hans, Jessica, heeft een prachtige videoclip gemaakt bij het lied ‘Circadian Driftwood’.

Ik ben heel heel erg benieuwd wat jullie van dit nieuws vinden! Ik vond het wel spannend  om dit online te zetten (ik zit nu waarschijnlijk zenuwachtig achter mijn laptop te wachten op de reacties, hihi). Dus ik zou het heel erg lief vinden als je een reactie achterlaat! En het zou ook heel tof zijn als je Diftong volgt op twitter, mocht je het geweldige muziek vinden kun je de cd via iTunes of de site kopen. (En als je toch online bent, volg je mijn blog en twitter trouwens al? ;).) Binnenkort komt er nog een blogpost over mijn ervaringen en een kijkje achter de schermen.

Hans, Jessica, Budi, JeeWee, Peter, Dirk, Ingeborg en Monique: thanks! You’re all really sweet and lovely people <3!

Follow me: Twitter | Facebook

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s