Een dag uit mijn leven

Vandaag heb ik een wat andere blog voor jullie, namelijk een dag uit mijn leven. Afgelopen week was het toetsweek op onze school. Een week lang leren, stampen, stress, zenuwen, vermoeidheid oftewel: afzien. Maar ik heb het weer overleefd! Het weekend na de toetsweek is altijd ge-wel-dig! Een mini-vakantie. Dit deed ik allemaal op de zaterdag na de toetsweek.

Als eerste sliep ik natuurlijk uit, zo’n week kost veel energie. ’s Ochtends had ik zin in een lekker uitgebreid ontbijt. Een appel in stukjes, een banaan in plakjes en een paar hazelnoten en gedroogde cranberries. Als drinken nam ik een grote beker sinaasappel mango sap. Mjam! Gezond en smakelijk.

SONY DSC

Daarna ging ik toch nog eventjes aan de slag voor school, whaat?! Er waren nog een paar kleine dingetjes die ik moest doen. Maar dat duurde niet lang. Na de lunch had ik met een vriendin afgesproken om bij mij thuis een ontspannen middag door te brengen.

SONY DSC

Als eerste gingen we onze nagels lakken. Het lijkt nu net alsof ik een nagellak addict ben, maar in mijn echte leven valt dat reuze mee! 😉 Het liefst zou ik nagellak vinden waar veel minder schadelijke stoffen in zitten (zoals aluminium). Maar ja, we hadden beiden afgebladderde nagellak :). Sinds een tijdje heb ik aceton vrije nagellak remover van Essence. Ik ben er erg blij mee! Het is veel beter voor je nagels en huid al lak ik mijn nagels niet zo vaak, maar deze remover heeft een aardbei en passievrucht geur, persoonlijk hou ik niet zo van die “chemische” fruitgeuren. Maar het stinkt gelukkig een stuk minder dan remover met aceton.

SONY DSC

Op deze foto heb ik 313 Rita Rouge op mijn nagels (uiteraard van Rimmel London).

We hebben wat spelletjes gespeeld zoals Party & Co en kwartet. Vinden jullie dat ouderwets? Wij vinden het juist leuk en gezellig. Je vermaakt je, kan lachen, kletsen… Daarna gingen we tekenen/kleuren. Kleuren klinkt misschien een beetje kinderachtig, maar er zijn zelfs kleurplaten voor volwassenen, dus het is gewoon cool. Ik heb toen aan een kunstwerk gewerkt… Ik kan alleen nog geen foto laten zien. Binnenkort komt er een Blogpost over dit kunstwerk online!

Die avond heb ik piano gespeeld, of course. Dit doe ik elke dag! Maar die week erna (afgelopen dinsdag) had ik een auditie als pianiste voor het schooltoneelstuk. Ik was gevraagd door onze muziekdocente. Superleuk, maar ook spannend! Het lijkt me leerzaam om in het schooltoneelstuk te ‘spelen’. Muziek is écht een passie van me, en ik word extra blij als ik die passie met anderen kan delen. Duimen maar dat ze voor mij kiezen! Ik houd jullie op de hoogte.

Als avondeten maakten we die zaterdag een eigen recept. Iets met zoete aardappel, bloemkool en curry in de wokpan. Een blogwaardig recept, haha. Alleen was het zo lekker dat het te snel op was om er een foto van te maken.

Dat was een kijkje in mijn vrije zaterdag. Nog zes dagen en Adele’s album 25 komt uit! Yeah! Vrijdag 20 november is er ook een uitzending over Adele op BBC1. Kijken!

Hoe vinden jullie het om een dagje mee te kijken in mijn leven?
En wat doen jullie op een vrije dag? Ik ben benieuwd!

Follow me: Twitter | Facebook

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s