Een dagje Utrecht

In de kerstvakantie ben ik een dagje naar Utrecht gegaan. Dit was superleuk en gezellig! Natuurlijk heb ik ook een paar aankopen gedaan :). Vandaag vertel of het dagje Utrecht.

Als eerste gingen we naar de Bijenkorf, gewoon om even rond te snuffelen. Ik zag daar enorm schattige kerstjurkjes van Ted Baker! Maar ook duur :(. Als we de Loterij winnen… haha. Ik zag daar ook een superlief mutsje, maar ik twijfelde nog een beetje. Later ben ik toch terug gegaan om hem te kopen, gelukkig!

Muts1

Het is een mutsje van het merk Barts. Hij heeft twee pluizige oortjes en is in verschillende tinten grijs en een beetje champagnekleur. Hij heet Barts Poukie Beanie Heather Grey. In de binnenkant zit er, alleen aan het begin, een zachte strook zodat je geen jeuk krijgt. Erg handig en fijn!

Muts5Muts2

Muts4Muts3

Ook zitten er leuke details op met de merknaam. Ik ben er heel erg blij mee! Maar ik merkte wel, zonder dat ik hem nog heb gedragen, dat er plukjes uit de oortjes vallen. Dus dat houd ik even in de gaten, als dat veel gebeurd breng ik hem wel terug. Hij was namelijk niet heel goedkoop.

GraafFloris_1

Na de Bijenkorf zijn we naar Graaf Floris gegaan, een restaurantje. Daar hebben ze heel lekkere appelbollen, omhuld met bladerdeeg en spijs erin, mjam! Het is een ‘traditie’ om daar naar toe te gaan als we in Utrecht zijn.

Utrecht_3

Daarna zijn we gewoon lekker gaan wandelen door Utrecht, langs de grachten. In de étalages kijken, en soms even een winkeltje binnen gaan. Behalve het mutsje heb ik nog één ding gekocht. Wat dan? Houd mijn Blog in de gaten als je nieuwsgierig bent :)!

Utrecht_5_V2

Vorig jaar zijn we ook nog naar het Aboriginal Art Museum aan de Oudegracht gegaan. Dit jaar zijn we niet naar een museum geweest. Ik miste het wel een beetje :).

Dit was mijn dagje in Utrecht!

Heb jij in de kerstvakantie een leuke uitje gehad, zoals naar een stad of museum?

Follow me: Twitter | Facebook

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s